• 1404/01/24
  • - تعداد بازدید: 7
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ابزار ارزیابی کیفیت محتوایی برنامه های کاربردی حوزه سرطان طراحی و اعتبارسنجی گردید.

سرطان به آرامی پیشرفت می کند و زندگی عادی را مختل می سازد. در حالی که برنامه های موبایل حمایت های آموزشی و تشخیصی ارزشمندی را ارائه می دهند، فراوانی آن ها انتخاب گزینه های با کیفیت بالا را دشوار می کند. ابزارهای رتبه بندی که ویژگی ها و کیفیت محتوای برنامه ها را ارزیابی می کنند، به کاربران در انتخاب مؤثر کمک می کنند. ارزیابی دقیق ابزارها برای سلامت و ایمنی کاربران ضروری است و توسعه ابزارهای قابل اعتماد می تواند طراحی برنامه های حمایتی سرطان را بهبود بخشد. اگر توسعه دهندگان برنامه های مرتبط با سرطان از نتایج این مطالعه استفاده کنند، می توانند استانداردهای بهتری برای محتوای برنامه ها تعیین کنند. علاوه بر این، اگر سیاست گذاران سلامت برنامه های با کیفیت بالا در زمینه سرطان را شناسایی کنند، می توانند آن ها را به جامعه خود توصیه کنند. در نهایت، اگر بیماران درک بهتری پیدا کنند، می توانند مناسب ترین برنامه را بر اساس نیازهای خود انتخاب کرده و به بهبود کیفیت مراقبت از بیماران سرطانی کمک کنند.
در این مطالعه، ابزار ارزیابی محتوا برای برنامه های موبایل در حوزه سرطان بر اساس هشت موضوع اصلی طراحی شده است: پیشگیری، تشخیص، درمان، پیگیری، آموزش، ارتباطات، درخواست ها/سفارش ها و سایر موارد (تبلیغات و حمایت مالی). این ابزار شامل ۴۳ مورد سوال است.
این مطالعه به محدودیت ها در موارد ابزار ارزیابی اشاره می کند. به طور خاص، حتی اگر یک برنامه موبایل تمام معیارها را بر اساس این موارد برآورده کند، کاربران ممکن است هنوز با اطلاعات نادرست مواجه شوند و دقت محتوا نمی تواند به طور قطعی تأیید شود. بنابراین، مطالعات بیشتری برای بررسی اثربخشی ابزار ارزیابی کیفیت محتوا، تعیین موارد محتوای با کیفیت بالا و ایجاد آستانه هایی برای امتیازدهی به موارد لازم است تا کاربران بتوانند به طور مستقل کیفیت محتوای برنامه های موبایل را ارزیابی کنند.
عنوان :طراحی و اعتبارسنجی ابزار ارزیابی کیفیت محتوایی برنامه های کاربردی حوزه سرطان
کلیدواژه ها:   طراحی و اعتبارسنجی- ارزیابی -برنامه های کاربردی- سرطان
گروه مخاطب:
رسانه ها و مردم
سیاستگذاری درمانی
مشخصات طرح مرتبط:
عنوان پروژه: بررسی الگوی تغییرات شاخص های کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در افراد مبتلا به چاقی مفرط قبل و بعد از جراحی باریاتریک

مجری اصلی: آزاده بشیری
همکاران: نجمه اشکانی- لیلا عرفان نیا- ریتا رضایی- بهروز علیزاده سواره
 
تاریخ اتمام طرح: ۱۴۰۳/۰۴/۲۰|   کد طرح: ۲۷۳۶۱

مقاله: https://bmccancer.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12885-024-13112-w

  • گروه خبری : گروه اطلاعیه
  • کد خبری : 121343
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 75 موجود نیست