• 1404/02/02
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

می توان از حشرات خوراکی برای غنی سازی محصولات نانوایی استفاده نمود.

فراورده های غلات بخش قابل توجهی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند و به عنوان غذاهای اصلی در فرهنگ های مختلف شناخته می شوند. با این حال، محتوای بالای کربوهیدرات و کیفیت تغذیه ای پایین آن ها چالش های متعددی را از نظر تعادل کلی رژیم غذایی و اختلالات مرتبط با سلامت ایجاد می کند. علاوه بر این، تقاضا برای غذاهای پروتئین دار بالا نیاز به مکمل سازی محصولات غلات با مواد غنی از پروتئین پایدار را برجسته می کند. در سال های اخیر، حشرات خوراکی به عنوان یک جایگزین امیدوارکننده مطرح شده اند که به دلیل ترکیب تغذیه ای استثنایی، پایداری زیست محیطی و قابلیت اقتصادی آن ها شناخته می شوند. با وجود پیشینه تاریخی مصرف حشرات و یافته های محققان بر ارزش غذایی بالای آن ها، حشرات به ندرت در محصولات غلاتی صنعتی استفاده می شوند. بنابراین، این مطالعه مروری به پتانسیل استفاده از حشرات خوراکی در محصولات نانوایی، نودل ها و ماکارونی ها تمرکز دارد تا کاربردهای صنعتی آن ها را گسترش دهد.

 افزودن حشرات خوراکی به محصولات غلاتی از جمله محصولات نانوایی، اسنک ها، نودل و ماکارونی نه تنها می تواند ارزش های تغذیه ای محصولات را بهبود بخشد، بلکه ممکن است بر خواص تکنولوژیکی و حسی آن ها نیز تأثیر بگذارد. بنابراین، لازم است فرمولاسیون این محصولات بهینه سازی شود و مصرف کنندگان در مورد مزایای بالقوه سلامتی حشرات خوراکی آموزش داده شوند. به طور کلی، این مطالعه فرصت ها و چالش های مرتبط با استفاده از حشرات خوراکی به عنوان مواد مؤثر در غذاهای مبتنی بر غلات را روشن کرده و بینش هایی درباره جهت گیری های آینده برای نوآوری بیشتر و پذیرش بازار ارائه نمود.


کلیدواژه ها:حشرات خوراکی، محصولات نانوایی، کیفیت تغذیه ای 

گروه مخاطب:

رسانه ها و مردم

متخصصان و پژوهشگران

سیاستگذاران پژوهشی

مشخصات طرح مرتبط:
عنوان پروژه: کاربرد حشرات خوراکی در محصولات نانوایی: یک مطالعه مروری  

مجری اصلی:دکتر سارا هدایتی 

همکاران:محمد تراهی، مهرداد نیاکوثری 
 
تاریخ اتمام طرح: ۱۴۰۲/۰۵/۱۷|   کد طرح: ۲۶۶۴۶ 

لینک مقاله: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/87559129.2024.2355282 

  • گروه خبری : گروه اطلاعیه
  • کد خبری : 122062
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 75 موجود نیست